Sport hoe, waar en wanneer je maar wil bij Club The Chariot in Eibergen

EIBERGEN – Vanaf 1 maart 2023 sport je hoe, waar en wanneer je maar wilt met en bij Club The Chariot, hèt kloppend sporthart van Eibergen e.o.

Frank van Amersfoort, eigenaar, personaltrainer en voedingscoach: “door de maandelijkse enquête welke wij houden onder onze klanten, worden wij sinds de invoering van de enquêtering in 2014 beloont met het cijfer 8.3 of hoger. Wij toetsen deze op landelijk niveau met ruim 100 clubs aan de hand van onze 6 zekerheden. Na de corona periode is dit cijfer gestegen naar maar liefst een 8.6 tot september 2022, sindsdien werden wij zelfs met een 8.9 gewaardeerd. Geweldig om op deze manier een soort van bekroning op ons werk te krijgen. Echter vroegen wij ons af, wat kunnen wij eraan doen om dit cijfer nog hoger te krijgen? De behoefte bleek voornamelijk om naast onze huidige ruime openingstijden nóg ruimere tijden te gaan hanteren.”

“17/7 sporten bij Club The Chariot, 17 uur per dag 7 dagen per week”Vanaf 1 maart kun je bij Club The Chariot in Eibergen van maandag t/m zondag van 6.00 tot 23.00 uur sporten. 17/7 sporten bij Club The Chariot, 17 uur per dag 7 dagen per week. Maar daar blijft het niet bij! Naast dat er tijdens deze openingstijden aan cardio-, krachttraining en eGym(elektronische krachtcirkel) gedaan kan worden, bestaat er vanaf 1 maart de mogelijkheid met behulp van een media player je eigen les op te starten. Met een 22” inch touchscreen navigeert de klant in een soort van ‘Netflix’ omgeving en blader je in de bibliotheek naar een voor jou geschikte en gewenste les. Wil je een korte of lange work-out gericht op kracht of juist het uithoudingsvermogen, of ga je liever zen worden tijdens een virtuele yoga les. Fiets je eenvoudig de les mee met jouw favoriete cycling instructeur of fiets je een cyclingroute en beklim je de Alpe D’huez. Maar liefst 400 workouts zijn te volgen!

Virtual class + live coaching! Via onze media player worden de nieuwste lessen van o.a. Club Power afgespeeld met ondersteuning van onze eigen coach/trainer.  Doordat de coach/trainer op dit moment alleen maar aanwezig is om jou te coachen ligt daar gelijk de volle focus op. Deze Virtual class zal naast of tijdens de huidige lessen aangeboden worden.

 

“Sport waar je maar wil, thuis of eigenlijk overal ter wereld waar maar internet voor handen is”. Club The Chariot biedt haar klanten een speciale app, waarmee er maar liefst 800+ workout routines te volgen zijn.Sport waar je maar wilt, thuis of eigenlijk overal ter wereld waar maar internet voor handen is.

Niet sporten of bewegen is onnodig, sport vanaf nu hoe, waar en wanneer je maar wil!
In de maand januari heeft Club The Chariot nog een aantrekkelijke starters aanbieding. Informeer via 0545-474320, mail naar [email protected], bezoek onze website www.thechariot.nl of kom vrijblijvend langs aan de Nijverheidsstraat 4 in Eibergen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven