Uitslagen Berkellands amateurvoetbal


BERKELLAND – Voor veel Berkellandse ploegen is het nog winterstop. Zij bereiden zich door middel van oefenwedstrijden voor op de hervatting van de competitie. In de 3de klasse A en de vijfde klasse B stond wel een volledig programma gepland. Echter ging daar veel wedstrijden niet door. Ruurlo en Lochuizen waren de enige twee Berkellandse ploegen die in actie kwamen. Lochuizen deed goede zaken en won, Ruurlo verloor en komt daardoor weer in de gevaren zone terecht. Hieronder alle uitslagen:

Derde klasse A:
WVV’34 – Avanti W. 5-0
Fleringen – DSVD 2-2
MVV’29 – Luctor et Emergo 5-1
RSC – TVO 5-0
Vogido – Vasse 2-1
Saasveldia – Ruurlo 2-1 
Trias – Barbaros 0-3

Vijfde klasse B:
Bredevoort – Ratti/Socii afgelast
De Hoven – GSV’63 afgelast
DEO – SVBV afgelast
ZZC’21 – Sportclub Haarlo afgelast
Lochuizen – Halle 2-1
Wolfersveen – HMC’17 3-3 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven