‘Wolf gespot in Borculo’


BORCULO – Vanuit Borculo kwamen donderdagmiddag meerdere zichtmeldingen van een wolf. Buurtbewoners zagen de wolf allemaal rond de klok van 16.00 uur. De meldingen komen allemaal uit de buurt van de Maandagsdijk, Dammerweg en de Barchemseweg. Of het ook daadwerkelijk een wolf is geweest is niet vastgesteld. Op de redactie zijn geen foto’s binnengekomen. Op facebook geven buurtbewoners in elk geval aan hun pony’s, schapen en geiten de komende nachten in de stal te laten.

Tips
Heb jij de wolf gespot? Heb je foto’s gemaakt? Laat het ons weten via [email protected] 

Deel dit artikel:

6 gedachten over “‘Wolf gespot in Borculo’”

  1. En nu is het wachten wanneer er een klein kindje word aangevallen. Mensen we moeten NU met z’n allen hier wat aan doen. Deze beesten moeten afgeschoten worden.

  2. Volgens mij was dit dezelfde wolf die afgelopen dinsdagavond rond 19.35u bij het gemeentehuis rondliep. Deskundige experts uit elders beweren dat midas een bezwaar wilde indienen tegen de slechte kwaliteit van het schapenvlees, maar dat ‘ie geen VOG kon overleggen om binnen te komen, aangezien het beest een ‘niet europees’ uiterlijk had, HUH?

  3. Afschieten is geen oplossing wolf is en blijft een beschermd dier. Dus iets anders bedenken.

  4. Goede reactie Ferdie
    Ja het is nu afwachten wanneer het besef komt bij de voorstanders van de wolf
    Hoop op het beste

  5. Wandelaar
    Wij fietste en wandelde veel in de bossen, maar het kan toch niet zo zijn dat we de bossen niet meer in durven om van de schepping te genieten, om de wolfen in Nederland? En dan nog het dieren leed wat ze aanrichten. Je zal maar als herten ree op gejaagd worden door zo,n wolf. En verscheurd. De voorstanders uit de stad zouden er eens mee geconfronteerd moeten worden. Dan heb je het hart in de keel. Dan praat je wel ander

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven