Diana van Bijsterveld start noodhulp aan Syrië & Turkije “DEPO Borculo”


BORCULO – Diana van Bijsterveld kan de berichten en beelden van de aardbeving niet aanzien. Haar hart breekt. Ze bedacht zich geen moment en berichtte gelijk op haar FB account dat ze helpen wil. Mensen kennen haar van het eindejaarsinterview met Nieuws uit Berkelland (zie onder) , en van de vega cadeau kaarten en de Warme Jassen Borculo. Ze roept iedereen op mee te helpen en goede bruikbare spullen bij haar thuis onder de carport te brengen in plastic zakken of dozen. Bestemming en vervoer naar de getroffen gebieden wordt nog geregeld. Eerst aan de voorkant starten dan kan daarna de achterkant geregeld worden zegt ze. De eerste spullen staan er al!

Begaand
Warme kleding voor heren, dames en kinderen, toiletartikelen, schoenen, ehbo en pijnstillende medicatie als paracetamol en ibropufen. Graankoeken, sultana’s kindervoeding en zo meer! Tamara van der Esschert helpt mee en Ajieb Al. Tamara is zeer begaand met haar medemensen en heeft contacten in o.a. Syrië. Najieb komt uit Syrië. Hij voelt zich alweer 8 jaar thuis in Borculo. Deze week mocht Diana in Doetinchem bij de opvang voor dak en thuislozen nieuwe dekbedden en beddengoed ophalen. Met spontane hulp van Jacob Barmentloo van Caravan Service Oost Nederland uit Wehl komt de hele vracht naar Borculo. De opvang van Iris zorg verteld dat deze nieuwe zending niet door hun clienten gebruikt kan worden en is daarom heel blij dat t weer op een goede plek terecht lomt. Van een goed doel naar een goed doel! Geven om elkaar in binnen en buitenland! Help mee en doneer je goede bruikbare spullen of etenswaar. In zakken of dozen. Volg Diana haar berichten op facebook. 

Noodhulp aan Syrie & Turkije “DEPO Borculo” Hessenstraat 11 te Borculo

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven