Leerlingen openbare basisscholen Borculo samen sterk!


BORCULO – De leerlingen van de Kiezel en Kei, school Noord en de HW Heuvelschool uit Borculo hebben de laatste weken een flesseninzameling gehouden voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Twee weken lang gingen de kinderen langs de deuren om lege flessen te verzamelen. In het totaal zijn er wel 6000 flessen opgehaald. Deze actie werd opgemerkt door de regionale media en Omroep Gelderland kwam zelfs langs om filmopnames te maken!

 

Trots
“Vandaag is het bedrag bekend gemaakt. Vol trots kunnen wij vertellen dat er een bedrag van 1500 euro overgemaakt mag worden naar Giro 555”. Zegt Heidi Eekelder-Prinsen, Locatiecoördinator van HW Heuvelschool Borculo. “De kinderen hebben samen bijna 1000 euro opgehaald. Plus Borculo heeft het bedrag met ruim 500 euro aangevuld waarvoor onze hartelijke dank! Wat een supermooi resultaat! Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de bijdrage!”. 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Leerlingen openbare basisscholen Borculo samen sterk!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven