2e editie van de Wiekentkwis op 29 april bij Café Tijink

EIBERGEN – De winnaars van de 1e editie was het team 35+. Maar de mooiste prijs had team Fat Wigga, want hun bonnetje voor eten en drinken werd door Tijink betaald. Wil je meedoen? Geef je dan snel op. Vol = vol!

Nog even wat informatie:

𝐖𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐭?
De Tijink’s Wiekentkwis is een quizcompetitie die bestaat uit 6 edities. Leuk om met je vrienden te spelen!

𝐖𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐦𝐚𝐚𝐥 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧?
Een ouderwetse avond vol gezelligheid, drankjes en lekkere hapjes. De Wiekentkwis bestaat uit een avond vol vragen, behendigheid en snelheid. Van algemene vragen over kennis en muziek tot doe-rondes en kijk-rondes. Het team dat het beste presteert, wint een leuke prijs! Maar… dat is niet alles. Aan het einde van de avond wordt er een lootje getrokken waar een teamnaam op staat. Dit team krijgt de hapjes en drankjes op kosten van Tijink. Dus niet gewonnen? Niet getreurd, wie weet win je een goedkoop avondje uit!

𝐀𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧?
Ja leuk! Geef je op via [email protected] en vermeld in de mail je teamnaam en het aantal personen. Het team mag maximaal uit 5 personen bestaan. Kosten zijn €3,- per persoon. Natuurlijk is het ook mogelijk om één losse editie mee te spelen met de Wiekentkwis! 

De start is om 20:00 uur!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven