Lego Incidenten City komt naar het brandweermuseum


BORCULO – Als brandbestrijders in spé zijn jullie vast geïnteresseerd in van Lego steentjes gebouwde incidenten die echt gebeurd zijn, uiteraard geldt dit voor iedereen die van Lego houdt. In de a.s. meivakantie van zaterdag 29 april tot en met zondag 7 mei staat Lego Incidenten City opgebouwd in het brandweermuseum in Borculo.

Heel veel steentjes
Op een oppervlakte van 23m2 zijn met 250.000 Lego steentjes 23 (sommige zeer recente) incidenten nagebouwd. Het meest recente de treinramp is hier ook te vinden. Bezoekers kunnen aan een prijsvraag meedoen; “Zoek de 23 incidenten”! Één van de doelen is van dit toch enigszins educatieve programma is bewustwording van de brandveiligheid en wat doet de brandweer meer dan brandblussen. “Uiteraard is er verder ook nog heel veel te zien en te beleven in ons prachtige museum.
Wij willen jullie hierbij van harte uitnodigen!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven