Ontwerpen met Virtual Reality bij BIEBlab 1 uur geleden Onderwijs

BERKELLAND – Op woensdag 19 april (Ruurlo) en woensdag 26 april (Eibergen), vanaf 15.00 uur, kunnen kinderen in het BIEBlab aan de slag met Virtual Reality.

Het aanmelden gaat via de site of in de bibliotheken en de deelnamekosten bedragen 2,50 euro. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Virtual Reality VR is echt ‘Vette Realiteit!’ In deze workshop ontwerpen de deelnemers hun eigen wereld via een computerprogramma. Daarna zullen ze alles door een compleet andere bril gaan zien.

Twee keer per maand worden er in Ruurlo, Borculo/Eibergen en Lichtenvoorde activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven