Ruurlo 6 live op ESPN? Stem nu!

RUURLO – Ruurlo 6 wil graag kans maken om de Wedstrijd van hun Leven te spelen. De 50 teams die nog kans maken om de Wedstrijd van je Leven te spelen zijn bekend. En uiteraard zit Ruurlo 6 daarbij.

Wat voor team is Ruurlo 6?
Dit team bestaat uit spelers van 16 tot 25 jaar. Ze begonnen met 12 spelers en zakten zelfs naar 11 maar ze kunnen nu beschikken over maar liefst 22 spelers. Er is tot aan de zomer zelfs een ‘ledenstop’. Meetrainen mag wel maar met de wedstrijden zitten ze vol. Door actief te zijn op Instagram en door de wedstrijdverslagen werden ze steeds populairder en daarom sloten steeds meer gestopte spelers zich bij hun aan. De trainingsavonden worden ook goed bezocht en ’trainen’ tot best laat.

Op zaterdag 13 mei wordt het winnende team bekend gemaakt in de Eretribune en op espn.nl. Het winnende team speelt op vrijdag 9 juni onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis tegen de oud-profs van FC de Rebellen. De wedstrijd wordt live uitgezonden door ESPN, inclusief voor- en nabeschouwing, interviews van Hans Kraaij jr en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman.

Stem direct op Ruurlo 6 en maak gratis kans op een gesigneerd Eredivisieshirt. Via deze link kun je op hun stemmen.  “We hebben niet zo’n gelikte campagne maar we zijn wel heel puur. Het zou toch mooi zijn als we op vrijdag 9 juni op ’t Rikkelder de sterren van Fc de Rebellen mogen ontvangen. Spelers zoals Andy van der Meijde, Wesley Sneijder, Royston Drenthe en Jeroen Heubach zouden natuurlijk graag naar Ruurlo komen. Uiteraard hebben er op ons sportpark al veel toppers gevoetbald met het vermaarde Karel Stegeman Toernooi maar er kunnen er altijd nog een paar bij. De huidige topscorer van de Eredivisie Sydney van Hooijdonk speelde nog niet zo lang geleden op het Karel Stegeman Toernooi”. Laat v.v. Ruurlo weten. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ruurlo 6 live op ESPN? Stem nu!”

  1. Sebastiaan Henrix

    Dit team verdiend een mooie pot te voetballen tegen toppers van hun top niveau. We hebben een gezellige kantine die na de wedstrijd in een super kroeg kan worden omgetoverd

    Dus maak vooral niet de verkeerde keus en kom naar Ruurlo. Want Reurle Neugt Oe

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven