Twee gewonden bij ongeval in Haarlo

HAARLO – De Borculoseweg in Haarlo is misschien wel een van de meest onveilige wegen van onze gemeente. Zaterdagavond tegen 19.30 uur moesten de hulpdiensten wederom uitrukken naar de Borculoseweg (N822). Dit keer voor een eenzijdig ongeval. Ter plaatse bleek het te gaan om een auto met twee inzittenden. De bestuurder raakte van de weg en kwam in de zachte berm terecht, waarna er in totaal drie bomen werden geraakt. Tegen de derde boom kwam de auto tot stil stand. Beide inzittenden moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald en werden daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De weg was gedurende enige tijd in beide richtingen afgesloten. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. 

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Twee gewonden bij ongeval in Haarlo”

 1. Onveilig? Het is maar net hoe je rijdt over deze weg! Het zijn de meeste bestuurders die deze weg onveilig maken!

 2. Onveilige wegen? Natuurlijk. Appende bestuurders, niet oplettende bestuurders etcetera maken dus niet uit.

 3. De wegen zijn niet onveilig….gewoon aan de snelheid houden…niet met andere dingen bezig zijn.
  En zoals op heel veel wegen, inhalen en maar inhalen en ruim over toegestane snelheid rijden en dan 30 seconden sneller zijn…wow!!

 4. Idd, helemaal mee eens met de andere reageerders! Pas je snelheid aan met de rest, kijk vooral ver vooruit, laat alles even voor wat het is en laat je niet afleiden!

  Maar als we het toch hierover hebben, 1 ding kan ik niet begrijpen, waarom is de verbinding tussen Ruurlo – Barchem en Barchem-Lochem een 60km weg geworden ??

  Ik kan de afgelopen 20 jaar alle dodelijke ongevallen op 1 hand tellen, en wat was hier de gedachte bij dan? Oh hier is te weinig ongevallen geweest, kom laten we de snelheid verlagen, de weg versmallen, 36 drempels plaatsen … en aankijken of er meer doden gaan vallen hier , ik rijd deze weg iedere dag een aantal keer en ik heb nu dikwijls moeten uitwijken omdat een tegenligger zijn plaats op de weg niet weet / oudere bestuurder die te bang is om in de zachte berm terecht te zullen komen,

  En voorheen was het gewoon een 80km weg, nooit geen drama , nooit file gehad ofzo .. ja alleen tijdens een festival in Barchem , en de weg tussen Zutphen-Vorden is nog steeds 80km , en bijna 3 keer in de maand is het raak, daar zijn zooo veel dodelijke ongevallen geweest ( en ja helaas ook een aantal bekenden van me,..

  En ik had ergens gelezen dat dit verzoek van een aantal aanwonende is geweest , maar ik geloof dat dit er maar 3 zijn buiten de dorpjes ,

  Oja , wat mij ook opviel was dat er nu ineens hertjes kunnen oversteken , althans als ik de borden moet geloven, voorheen is het nooit bewezen dat hier überhaupt iets de weg oversteekt , en voorheen hebben er ook zulke borden nooit gestaan.

  En ik heb dat onderzoeks bureau wat met zandbanken langs de wegen wil controleren of er iets oversteekt nooit langs deze weg is uitgevoerd of wat dan ook… dus al met al vind ik dit een zeer slechte zaak! Om gewoon maar wat te roepen of een weg überhaupt gevaarlijker is dan andere vergelijkbare wegen ,.. ik vind het gewoon een soort bangmakerij , of er wordt in het nieuws geroepen dat een weg een gevaarlijke weg is of dat dit met verkeersborden wordt gecrëeerd , ronduit belachelijk!

 5. Henny Hogemans-Ziggers

  Sterkte voor de twee inzittenden, hopelijk bekomen ze al wat van de schrik.
  En hopelijk valt het mee met de verwondingen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven