Auto beschadigd in Neede, getuigen gezocht

NEEDE – Afgelopen week is er aan de Nieuwstraat in Neede een auto flink beschadigd geraakt. Hoogstwaarschijnlijk is de geparkeerde wagen geraakt door een rood voertuig, dit zou zowel een auto als een fiets kunnen zijn geweest. Het vermoeden van een rood voertuig bestaat omdat in de buurt van de kras een veeg rode verf zit.

Getuigen gezocht
De eigenaar van de beschadigde auto is opzoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of is u dit zelf wellicht overkomen? Laat het ons weten, de redactie heeft contact met de eigenaar van de beschadigde auto.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Auto beschadigd in Neede, getuigen gezocht”

  1. 100hterhooker

    denk bakfietsvader met baartje waar je smorgens door overreden word in nee ..bahbahbah

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven