Avond Vierdaagse in Gelselaar met nieuwe routes

GELSELAAR – In Gelselaar werd in 2022 voor het eerst een avondwandelvierdaagse georganiseerd. Ruim 125 wandelaars namen deel aan dit wandelevenement. Daarom kan er dit jaar van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juni a.s. weer elke avond een prachtige wandeling worden gemaakt door de schilderachtige omgeving van het kerkdorp. De routes zijn dit jaar geheeld vernieuwd.

Breedtesport
De organisatie is in handen van de ‘Gelster Clinics’, wat een onderdeel is van voetbalvereniging EGVV. De club wil zich meer en meer gaan inzetten voor de breedtesport. Nadat ‘Gelster Clinics’ eerder al een bootcamp, yoga en kickboksen organiseerde men vorige jaar voor het eerst een wandelvierdaagse. “Deze is bedoeld voor iedereen. Groot, klein, jong, oud, sportief en minder sportieve mensen kunnen mee doen. Het gaat vooral om de gezelligheid en even heerlijk buiten zijn”. Laat de organisatie weten. “Hoe leuk is het omdat samen met mensen uit het dorp en andere wandelliefhebbers te doen”.

Eten en drinken
Tijdens de wandeling is er een rustpunt waar de deelnemers iets te eten of te drinken krijgen. De versnaperingen worden allemaal aangeboden door diverse sponsoren. Onderweg zijn er ook stempelposten, als de wandelaars na vier dagen alle stempels hebben verzameld is er een leuke attentie voor iedereen. In Gelselaar zijn ze inmiddels al druk doende met de voorbereidingen. 

Twee afstanden 
Elke avond kan er gestart worden tussen 18 en 19 uur vanaf Sportpark De Benneker in Gelselaar. Je kunt kiezen uit een route van 3 en 7 kilometer. Deelname kost €2,50, wil je op de vrijdagavond bij binnenkomst een medaille ontvangen dan zijn de kosten voor deelname € 5,-. De kosten kunnen op de eerste avond contant of per pin worden voldaan. Honden mogen helaas niet mee. Opgeven kan via www.egvv.nl of dinsdag 20 juni tussen 17.45 uur en 19.00 uur in de kantine van EGVV aan de Driessenweg 25 in Gelselaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven