College laat onderzoek uitvoeren naar integriteit burgemeester


BERKELLAND – Het college van B & W van Berkelland heeft dinsdag in haar collegevergadering besloten om een extern bureau de opdracht te geven om een onderzoek uit te voeren naar de integriteit van burgemeester Joost van Oostrum, gemeentesecretaris Martin Broers en een ambtenaar. Het college doet dit nadat Needenaar Kevin Hauser tijdens de raadsvergadering van 18 april de integriteit van dit drietal in twijfel trok. Wethouder Gerjan Teselink maakte dit besluit namens het college dinsdagavond bekend tijdens de raadsvergadering. “Integriteit is een groot goed voor de gemeente. Wij nemen deze kwestie dan ook uiterst serieus. Daarom laten wij een onderzoek uitvoeren door een extern en onafhankelijk bureau”. Teselink gaf daarbij aan de gemeenteraad op de hoogte te zullen houden van de uitkomsten van het onderzoek.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “College laat onderzoek uitvoeren naar integriteit burgemeester”

  1. Eindelijk zal blijken dat Oostrom zsm.weg moet evenals die andere 2 De raad zal er erg blij mee zijn!! Hij is niet voor niets van de meeste functies ontheven!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven