Geef je mening over het vernieuwde centrum van Eibergen

EIBERGEN – Het vernieuwde centrum van Eibergen is inmiddels een tijd in gebruik. De gemeente Berkelland is benieuwd wat jij er van vindt. Laat je mening horen door de enquête in te vullen via: www.gemeenteberkelland.nl/eibergen. Het invullen van de enquête kost ongeveer 5 minuten en de antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Naast de enquête wordt er ook een verkeersonderzoek uitgevoerd als onderdeel van de evaluatie. Tot 9 juni staat een enquête open voor inwoners, ondernemers en bezoekers van het centrum.

 

Versterken
De gemeente heeft samen met ondernemers en inwoners van Eibergen de aantrekkingskracht van het centrum willen versterken. Daarbij is ingezet op het maken van een compacter centrum en het verruimen van het parkeren enerzijds en het autoluw maken anderzijds. Ook is de openbare ruimte opnieuw ingericht, zijn er meer belevingsaspecten toegevoegd, is er een gevelfonds opgericht en is de verbinding van het centrum naar park De Maat verbeterd.

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Geef je mening over het vernieuwde centrum van Eibergen”

 1. Verruimen van parkeren???? Ik weet niet hoor maar De Brink is nu 1 grote lege vlakte waar af en toe eens iets gebeurd.

 2. Een koepel boven het podium?
  Een waterelement of kunstwerk?
  Met Sinterklaas of kerst de sfeer gemist.
  Voor de rest, genoeg parkeerplaatsen in de buurt. Zelfs meer dan voorheen.

 3. Kruisselbrink

  Veels te weinig parkeervakken,en veels te veel (lompe) plantenbakken !!
  Destijds bij de inloop-informatie avonden geweest over het nieuwe centrumplan.
  Met de inbreng van de buurtbewoners is niet veel gedaan.
  Krijg je van die lompe plantenbakken in je straat (de Hagen) in plaats van bomen !!
  De Hagen kun je nog maar van 1 kant in rijden en dan keren op het pleintje bij de snackbar , wie dat bedacht heeft ??

 4. J.H. Schepers

  Plein ter h. v. Hema wordt niet benut, is saai en had beter voor parkeerplaatsen benut kunnen worden.
  Parkeer plaatsen t.h.v. Jumbo , met die domme gaten, is niet goed geplaatst:: had in ieder geval schuin moeten zijn. In en uitrijden erg gevaarlijk, vooral voor naderende fietsers. Is niet over nagedacht, alleen van achter een burotje !!!!!!!!
  Wij weten Nederland is volkomen de weg kwijt.

 5. Wilma Warmerdam

  Niet inspirerend.
  Te weinig bomen.
  Verkeerssituatie langs Blokker en Kruidvat afgesloten onbegrijpelijk. Gewijzigde verkeerssituatie ongewenst.
  Podium te klein voor band.
  Hoezo fontein.
  Ik realiseer me dat dit niet positief klinkt, wel compliment voor stratenmaker etc.

 6. Misschien kan de Jumbo elders wat bouwen waar het winkelwagentje plaats maakt voor de auto. En het centrum eindelijk autovrij !.

 7. Veel te weinig invalide parkeerplaatsen. De parkeerplekken ter hoogte van de jumbo totaal niet over nagedacht. Je kan nooit haaks op de weg parkeren maar waarschijnlijk ambtenaren wel. Maaks ze schuin op de weg. Dat zou ieder weldenkend mens doen…. en dan gaten in de parkeervakken voor bloemen…ooit eens nagedacht dat je daarover kunt struikelen? Ik heb er geen plant in zien groeien. Gemeente waar zit je gezond verstand? Parkeervakken ter hoogte van boenders en gellekink onbegrijpelijk als er 1 auto staat hoe wil je daar dan achter parkeren? Erg makkelijk met die vierkante bloembakken….oh ja als je een enquête houd vraag dan ook naar nuttige dingen en niet naar hoe grondspots bevallen. Wie hier verantwoordelijk voor is zit in mijn ogen echt te lang alleen achter een bureau dit uit te denken….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven