Gerrit Reinderink 65 jaar spelend lid van Sportclub Neede

NEEDE – Welgeteld 65 jaar geleden werd Gerrit Reinderink lid van Sportclub Neede. Waarschijnlijk had ook hij niet gedacht dat hij 65 jaar later, op 72-jarige leeftijd, nog steeds zo actief competitie zou voetballen.

Verhalen over vroeger kwamen uit het niets naar boven afgelopen zaterdagmiddag bij hem thuis. Zijn buurman Bennie Huurneman werd natuurlijk ook genoemd, dit was jarenlang zijn voetbal -en fietsmaatje uit Borculo. “Exacte details gaan we u besparen, althans tot aan de ledenvergadering in november in ons clubgebouw. Op deze avond zal het voetbalboekje Gait van Tuut’n opengaan”. Zo laat de club op haar Facebookpagina weten. “Dit pinksterweekend hebben we Gerrit bedankt voor zijn onmetelijke steun en bijdrage aan onze mooie club de afgelopen decennia. Het zwart witte shirt draagt hij nog steeds met trots op de vrijdagavonden met de 45+ groep. Een mooie mand vol lekkers van onze club bakker Stroet en een uniek shirt van Sportclub Neede hebben we Gerrit mogen geven, met trots, want dat zijn we op deze voetballiefhebber in hart en nieren”. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gerrit Reinderink 65 jaar spelend lid van Sportclub Neede”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven