Jongens droom van oud Sportclub Neede trainer William Krabbenborg komt uit: kampioen met Grol


NEEDE – William Krabbenborg maakte als trainer bij Sportclub Neede alles mee. Een krankzinnige ontknoping in de nacompetitie, promotie, degradatie en een kampioenschap. Krabbenborg was en is populair in Neede. Hij werkte er twee periodes. Tussendoor was hij trainer van o.a. Sportclub Lochem en WVV’34. Bij zijn laatste verblijf in Neede hing een verlenging van zijn contract in de lucht. Een club kon daar nog verandering in brengen en dat was Grol. En juist toen kwam die kans voor Krabbenborg om naar Grol te gaan. In Neede was er begrip voor zijn keuze. Krabbenborg is kind van de club bij Grol. Gisteren kwam zijn jongensdroom uit: kampioen worden met s.v. Grol. Het was meteen zijn laatste duel als coach van de Groenloërs, naar drie seizoenen verkast hij deze zomer naar FC Trais, ook daar was Krabbenborg al eens trainer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven