Nieuwe single “Laatste Trein” van opkomend artiest Ellie Jenna uit Borculo is een absolute must-listen


BORCULO – De opkomende artiest Ellie Jenna heeft zojuist haar debuutsingle “Laatste Trein” uitgebracht. Het nummer is een prachtige ballad met betoverende teksten en meeslepende melodieën die elke muziekliefhebber zal raken.

Met “Laatste Trein” heeft Ellie Jenna een nummer gecreëerd dat een gevoel van weemoed en melancholie oproept, maar ook hoop en verlangen uitstraalt. Het nummer gaat over afscheid nemen van een geliefde en het achterlaten van een vertrouwde plek, maar ook over de hoop op een nieuw begin en een nieuwe toekomst.

Ellie Jenna is een getalenteerde artiest met een stem die je meeneemt op een emotionele reis. Haar muzikale begeleiding is subtiel maar doeltreffend, en het resultaat is een nummer dat niet alleen mooi is om naar te luisteren, maar ook emoties oproept en je raakt tot in het diepst van je ziel. Met dit nieuwe nummer bewijst Ellie Jenna dat ze een artiest is om in de gaten te houden en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor haar in petto heeft.

De single “Laatste Trein” is nu beschikbaar op alle streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple Music en Deezer. Het nummer is geproduceerd door Luc Weegels van Music Mates.

Voor meer informatie over Ellie Jenna en haar muziek, volg haar op Instagram: _elliejenna

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuwe single “Laatste Trein” van opkomend artiest Ellie Jenna uit Borculo is een absolute must-listen”

  1. “Het nummer is een prachtige ballad met betoverende teksten en meeslepende melodieën die elke muziekliefhebber zal raken”. Nou dat valt nogal mee hoor.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven