Oecumenische Gebedsdienst voor Ouderen in Neede

NEEDE – Vrijdagmiddag 26 mei is er weer een Oecumenische Gebedsdienst voor Ouderen in Neede.

Alle belangstellenden, van jong tot oud, zijn om 14.30 uur van harte welkom in de Grote Kerk in de Oecumenische Gebedsdienst voor Ouderen. Voorganger is deze keer Ds. Kees van Dusseldorp.

Na de dienst is er om 15.00 uur gelegenheid tot gezellig napraten bij een kopje koffie of thee en een koekje achter in de kerk. De contactpersonen van de drie woonzorgcentra De Bloesem, KSW Troelstrastraat en De Werf-De Hofmaat zorgen dat bezoekers veilig en wel onder begeleiding naar de Grote Kerk worden gebracht. Als men elders woont en men heeft geen (eigen) vervoer, dan kan men de Vlearmoesbus bellen via 06-57326873. Deze mensen worden dan thuis opgehaald en weer veilig teruggebracht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven