Uitnodiging voor ondernemers: 8 juni bijeenkomst over de Omgevingswet


BERKLLAND – Gaat u nieuw bouwen, verbouwen of zaken aanpassen? Dan verandert er het nodige per 1 januari 2024. De nieuwe Omgevingswet wordt dan ingevoerd. Gemeente Berkelland en de Bedrijvenkring Berkelland nodigen u uit om bij Havezathe De Kamp in Neede een heel stuk wijzer te worden over de nieuwe wetgeving en om met elkaar in de junizon te netwerken met een hapje en een drankje erbij.

Er komen die avond een aantal G’s bij elkaar : Goede locatie, Goed thema, Goed volk, dus samen een Goede avond.

Inloop: vanaf 17.30 uur
Begin informatief deel: 18.00 uur
Netwerken met elkaar: 18.45 uur
Uitloop: 20.30 – 21.00 uur
Locatie: Havezathe De Kamp, Peppelendijk 8, Neede

Aanmelden
Komt u ook naar deze bijeenkomst over de Omgevingswet? Meld u dan nu aan! Digitaal aanmelden kan tot uiterlijk 31 mei! Kom met een hongerig gevoel naar Neede en ga goed geïnformeerd en goed verzorgd weer huiswaarts.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven