v.v. DEO 1 neemt afscheid van vijf spelers

BORCULO – Voor DEO 1 stond maandag de laatste competitiewedstrijd op het programma. Deze uitwedstrijd tegen SVBV stond voor de Dijkhoekers vooral in het teken van het afscheid van vijf spelers en vier stafleden. Spelers Martijn Rexwinkel, Gijs Kistemaker, Huub Kornegoor, Sven Lammers, Bram Meulenveld en trainer Dennis Arentsen, leider Jan Rexwinkel en de beide assistent scheidsrechters Richard Obbink en Michiel Koopman werden na afloop bedankt voor hun bewezen diensten en kregen een mooi aandenken overhandigd. De wedstrijd eindigde in 1-1 waardoor niet SVBV of HMC’17 maar ZZC ’20 op doelsaldo kampioen is geworden in de vijfde klasse B. GSV’63 was op de vijfde plaats de best geklasseerde Berkellandse ploeg, DEO werd zesde. Lochuizen eindigde als een na laatste, Haarlo als laatste.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “v.v. DEO 1 neemt afscheid van vijf spelers”

  1. de klundert

    waarom staan er altijd deo voetballers op en heel weinig van reunie die kampioen is geworden. is de fotograaf lid van deo?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven