Verkochte meubelen van Giant Store Hesselink uit container gehaald

NEEDE – Bij het opleveren van zijn oude pand moest Sven Hesselink van Giantstore Hesselink de verkochte meubelen buiten in een bak van Nienhuis plaatsen. “Nu werden wij vanochtend gebeld door de politie dat buurtbewoners diverse mensen gefilmd hebben die goederen en of delen daarvan hebben ontvreemd uit de container”. Laat Hesselink weten. “Graag willen wij in contact komen om dit netjes op te lossen, want zo kunnen wij de verkochte goederen niet afleveren zoals ze verkocht zijn. Mocht dit uitblijven dan zullen wij aangifte doen en worden de beelden verder onderzocht. Herken jij jezelf hierin? Of weet je wie het gedaan heeft? Dan informeer ze zodat we in contact komen want anders gaan we 1 juni aangifte doen!”.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Verkochte meubelen van Giant Store Hesselink uit container gehaald”

  1. DIt is toch vragen om problemen de mensen wie dit gedaan hebben die denken gewoon dat dit als afval weg gaat naar de stort en denken maar zo goh dit kan ik nog goed gebruiken

  2. Ja lijkt toch op afval is de eigen schuld van hesselink de stofzuiger die ook op de container staat is kapot dus mensen zien dat en denken oh dit kan ik nog gebruiken zonde dat het naar de stort gaat ik neem het wel mee . Hang er dan minstens een bord op van dit is geen afval maar wordt opgehaald door koper ook had het beter gelijk weggebracht / opgehaald moeten worden door een vrachtwagen niet meer dan een week buiten laten staan

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven