Werken aan je presentatie in Eibergse bibliotheek

EIBERGEN – De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten staat netwerken centraal en gaan deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen om hun sollicitatievaardigheden te vergroten. De meetings zijn gratis te bezoeken, aanmelden is noodzakelijk. De volgende vindt plaats op 7 juni 2023 (vanaf 10.00 uur) aanstaande. Aanmelden kan op www.oostachterhoek.nl/jobon, of door je aan te melden in één van de vestigingen. 

Presenteren
Tijdens de derde bijeenkomst in de cyclus ga je aan de slag met het presenteren van jezelf. Op welke manier zorg jij dat je jezelf in de etalage kan zetten en hoe ga je goed voorbereid je sollicitatiegesprek in? Ben je er zeker van dat je een goede indruk achter laat? Je krijgt concrete handvatten en gaat samen met de groep aan de slag. Fijn om mensen te ontmoeten die ook opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Aanmelden
De bijeenkomst over presenteren staat gepland op woensdag 7 juni 2023 om 10.00 uur in de Bibliotheek in Eibergen. Deelnemen is gratis, maar aanmelden is een vereiste. Dit aanmelden kan op www.oostachterhoek.nl/jobon, of door je aan te melden in één van de vestigingen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven