Clinic skaten/skeeleren voor volwassenen bij De Stofwolk in Eibergen

EIBERGEN – Vanuit RTC De Stofwolk, één van de clubs op sportpark de Bijenkamp in Eibergen, wordt er een clinic skaten/skeeleren aangeboden voor volwassenen op het circuit van de Stofwolk. Deze clinic zal bestaan uit 6 lessen op de woensdagavond van 19:30 – 21:00. De lessen zijn op de volgende data woensdagavonden 28 juni, 5 en 12 juli, 23 en 30 augustus en 6 september. Onder begeleiding van gekwalificeerde trainers zal de aandacht liggen op het verbeteren van de houding en techniek. Zowel dames als heren, vanaf 16 jaar, die geïnteresseerd zijn in (de basisvaardigheden van) het skaten/skeeleren zijn van harte welkom. Het is de bedoeling dat iedereen na de cursus veilig de weg op kan.

Helm verplicht
Kosten voor deze clinic zijn €20,- per deelnemer inclusief verzekering. Eigen materiaal inclusief bescherming (helm is verplicht, overige bescherming raden wij aan) is uiteraard prettig, maar er is ook een mogelijkheid om dit te lenen/huren voor deze 6 lessen. In verband met de veiligheid gaan de trainingen alleen door bij een droge baan. Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 26 juni per mail opgeven: [email protected]. Voor meer informatie kan er gebeld worden naar 0545-476727. Deelnemers krijgen bij opgave een inschrijfformulier toegestuurd.

Meer informatie is te vinden op www.stofwolk.nl en

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven