Jeugteams DEO vallen in prijzen op verschillende toernooien

BORCULO – Op het Regiobanktoernooi bij Sportclub Neede is DEO JO7 afgelopen zaterdag winnaar geworden van één van de poules voor JO7 teams. Na afloop mochten ze een fraaie beker met een medaille ophalen op het hoofdveld van sportpark ’t Haantje. In een poule met leeftijdsgenoten van Halle, HSC’21, Ruurlo en UNO’21 werden alle wedstrijden winnend afgesloten. De twee invalleidsters Sandra en Raban kunnen met recht trots zijn op deze geweldige teamprestatie! Op naar volgend seizoen.

Fraaie eerste en derde plaats JO15 en JO17 op toernooi Arnhem
DEO JO17 speelde afgelopen zaterdag een toernooi in Arnhem. Bij VDZ Arnhem 1926 behaalden de jongens een knappe tweede plek in de poule. Uiteindelijk werd een mooie 3e plaats behaald via de kruisfinale die op penalty’s beslist werd.
Het team van trainer Godfried Roode en leider Michel Möller kan terugkijken op een geslaagd seizoen met een fraaie 5e plek in de competitie.Als klap op de vuurpijl heeft naast de fraaie derde plek van JO17, DEO JO15-1 afgelopen zaterdag zelfs het 2e klasse toernooi bij VDZ Arnhem 1926 gewonnen! Na vier ongeslagen wedstrijden tegen teams uit Arnhem, Leusden en Noordwijkerhout werd de finale gespeeld tegen FCV Venlo. Deze werd met 2-1 gewonnen! Wat volgde was de uitreiking van een mooie kampioensbeker voor de jongens van trainer/coach Mitchel Zonneveld en Jesper Brand.
Een prachtige afsluiting van dit voetbalseizoen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven