Nieuwe natuurlijk wandelroute OBS De Driesprong Ruurlo geopend door burgemeester Van Oostrum

RUURLO  – Woensdsg heeft burgemeester Van Oostrum de nieuwe natuurlijke wandelroute geopend van OBS De Driesprong in Ruurlo. Om 11.30 uur was het zover. Samen met Tess uit groep 8 onthulde de burgemeester het bord met daarop de route en een QR code. M.b.v. deze code kunnen belangstellenden de natuurlijke wandelroute gaan lopen. Deze route is ca. 5 km lang, in de omgeving van de school en voor iedereen gemakkelijk begaanbaar. De kinderen uit groep 7 en 8 hebben zelf foto’s en teksten gemaakt die zichtbaar worden als men de route digitaal opent. Ook was er aandacht voor de nieuwe bordjes op het schoolplein met daarop QR codes. De leerlingen van groep 4, 5 en 6 hebben daar de teksten voor geschreven. Zo krijgt men informatie te zien o.a. over de fruitbomen, insectenhotel, compostbak en het gescheiden afval. “We nodigen iedereen van harte uit de wandelroute te gaan lopen of de QR code bordjes op het plein te bekijken. Veel plezier iedereen”. Aldus de school.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven