Vanaf 10 juli tot en met 20 augustus: Zomertoer Berkelland

BERKELLAND – Over een aantal weken is het zomervakantie! In de zomervakantie zijn in elke (grote) Berkellandse kern leuke activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Voor jongeren staan er verschillende activiteiten op het programma bij Jimmy’s in Borculo, Neede en Eibergen. Er is van alles te doen: een leuk en afwisselend programma vol sport, spel, bewegen, creatief, techniek, kunst en natuur. 

Programmaoverzicht op website BerkellandActief.nl
Dit jaar zijn alle activiteiten te vinden op de nieuwe website BerkellandActief.nl (waar de Zomertoer en Sjors Sportief Creatief deel van uit maken). Ga naar www.BerkellandActief.nl, klik in het blok op ‘bekijk alle activiteiten’ en klik in het keuzemenu op jouw leeftijd. Kijk wat er allemaal te beleven is en meld je daar aan.

Andere talen
De website is ook beschikbaar in andere talen. Klik daarvoor op het vlaggetje bovenin de menubalk en kies je taal. Houd ook de Facebookpagina Sjors Sportief en Creatief Berkelland en Jimmy’s Berkelland in de gaten voor het laatste nieuws!

Op dit moment zet men de laatste puntjes op de i. Binnenkort hoor en lees je meer over dit zomerprogramma!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven