Vrijdag gratis entree Summer Feelings in Eibergen


EIBERGEN – De organisatie van Summer Feelings heeft besloten om de toegang tot het festival voor komende vrijdag gratis te maken voor iedereen. “Wellicht zorgt de laagdrempeligheid tot een gratis avond voor een grotere aantrekkingskracht tot Summer Feelings. Iedereen krijgt nu de mogelijkheid om de sfeer van Summer Feelings te ervaren en te genieten van Gewoon André, de ultieme Hazes tribute band! Degenen die al een vrijdagticket hebben gekocht, kunnen dit inwisselen voor munten of geld. De kaartverkoop voor zaterdag blijft ongewijzigd, waarbij de kaarten aan de deur iets duurder zijn dan in de voorverkoop. Daarnaast wordt dezelfde muntprijs als vorig jaar gehanteerd”. Aldus de organisatie.

De organisatie van Summer Feelings hoopt veel publiek te verwelkomen op vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni op Zwembad ’t Vinkenest in Eibergen. 

Tickets voor zaterdag vind je hier⬇️

Kaartverkoop!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven