Zondag 11 Juni Keramiekdag bij Museum Boerderij de Lebbenbrugge


BORCULO – De Lebbenbrugge in Borculo staat 11 juni van 11.00 tot 17.00 uur in het teken van aardewerk. De deelnemende keramisten willen hun werk graag aan de bezoekers tonen. Op deze zondag is een grote verscheidenheid aan keramische voorwerpen te bezichtigen en te koop , van kleine tot grote werken van moderne sculpturen tot monumentale objecten. Van ragfijn porselein tot stoere beelden en van abstracte kunstwerken tot realistische portretten: de kunstenaars laten zien dat er van alles mogelijk is in keramiek.

Zij zullen uw vragen beantwoorden over het opzetten van een nieuw kunstwerk – het op kleur brengen d.m.v. veel verschillende technieken o.a. glazuur-raku stook-naked raku – pit fire – oxides en kleurpigmenten. Dus kom langs om te genieten van de verhalen en de kunstwerken. Bij de Museum Boerderij de Lebbenbrugge Lebbenbruggedijk 25 Borculo is altijd iets te zien en te beleven Iedere tweede zondag van de maand is er extra actie bij de Lebbenbrugge

11 Juni Keramistendag – 9 Juli Beeldhouwersdag – 13 Augustus Schildersdag –

10 september bijzondere ambachten – 7 en 8 Oktober zijn er gastkunstenaars tijdens de openatelierdagen van Borculo en Geesteren

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven