Zorgen om verkeersveiligheid in het centrum van Eibergen


EIBERGEN – Het centrum van Eibergen is sinds de nieuwe N18 een stuk drukker geworden. Dit komt niet ten goede aan de verkeersveiligheid. Regelmatig vinden er gevaarlijke situaties plaats. Raadslid Marc Berends (D66) stipt dit dinsdagavond tijdens de raadsvergadering aan. Hij wil dat er nu iets gaat gebeuren.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Zorgen om verkeersveiligheid in het centrum van Eibergen”

  1. En die racebaan op de Nieuwstraat wordt niet eens genoemd zal wel niet belangrijk genoeg zijn

  2. Henk SAALtink

    Ik zou de verkeersplanologen van Berkelland en Rijkswaterstaat graag willen volgen. Lukt mij niet! Begint al bij afslag Neede op de nieuwe N18. Waarom geen afslag ‘Eibergen centrum’ Dan de toeleiding naar de Mors. Door de Grotestraaat (Hans Pelle) Kan mij zeker wel veiligere oplossingen bedenken

  3. Robin Madretsma

    Op vele plekken maken Berkellanders zich zorgen over de verkeersveiligheid. Na een melding bij de gemeente wordt er meetapparatuur geplaats net voor of na een bocht of voorrangsweg van rechts. De snelheid valt dan een stuk lager uit dan verderop in de straat en vervolgens wordt met die meetgegevens de gemeenteraad voor de gek gehouden. En de bewoners/klagers staan met lege handen. Het is in Berkelland tijd voor een bewonersoverlast deskundige i.p.v. een verkeersdeskundige,

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven