Commissaris van de Koning bezoekt Berkelland

BERKELLAND – Vrijdag 7 juli bezocht de Commissaris van de Koning onder andere de gemeente Berkelland. Hij bracht een gezamenlijk werkbezoek aan de gemeenten Bronckhorst, Oude IJsselstreek en Berkelland.

De dag startte met een gesprek met het college van burgemeester en wethouders bij De Heikamp in Ruurlo. Naast inhoudelijke onderwerpen was er tijd voor het verhaal van De Heikamp “Van Boer naar Bord”.

In de middag was de Commissaris van de Koning, samen met bestuurders van de gemeenten, te gast bij het Civon in Ulft waar drie interessante presentaties werden gehouden van bedrijven in de Achterhoek: Bronkhorst High-Tech uit Ruurlo, Royal Kaak uit Terborg en Agrarisch-innovatiecentrum De Marke uit Hengelo. Bedrijven waar innovatie, moraliteit en de Sustainable Development Goals (17 doelen voor een duurzame wereld) hoog in het vaandel staan.

Burgemeester Joost van Oostrum kijkt terug op een mooi en inspirerend bezoek.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Commissaris van de Koning bezoekt Berkelland”

  1. Johannes Cornelius Gerardus Maria (John) Berends (Zwolle, 26 april 1956) is een Nederlands CDA-politicus en bestuurder. Sinds 6 februari 2019 is hij commissaris van de Koning in Gelderland.
    Deze informatie miste ik.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven