Drukke tijden voor de Berkelzangers

BORCULO – Het zijn drukke tijden voor de Berkelzangers. In het tweede deel van het jaar staan er veel optredens op het programma, te beginnen donderdagmiddag 20 juli aan de route van de Borculose Fietsvierdaagse.

Vervolgens tijdens de Ruurlose Zommerdagen, donderdag 10 augustus; bij aanvang van de wielertocht Strade Bianche op zondagmorgen 24 september in het Openluchttheater in Lochem, tijdens een feestavond zaterdag 30 september in Loil en in de Hoge Weide Lochem dinsdag 3 oktober, de Zonnebloem zondagmiddag.
Dan is er op 22 oktober in Mariënvelde nog een optreden en in het Andriessenhuis in Borculo op dinsdag 4 november. En tot slot dit jaar is er het najaars-concert op 25 november met gastoptredens in Borculo. Het zeer uitgebreide repertoire van De Berkelzangers kan dus voluit gezongen worden, met het eigen combo.

Er melden zich geregeld mannen aan om lid te worden van dit gezellige koor en wie belangstelling heeft is ook van harte welkom op een repetitie-avond, dinsdags in de gebouwen van Beerten aan het Jonkerspad in Borculo.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Drukke tijden voor de Berkelzangers”

  1. Gerrit Halfman

    Ik ben er begonnen per 1 juni, en heb er plezier in. Morgen zing ik voor het eerst mee. In Borculo.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven