Luchtgeweer succes voor familie Ten Dolle

BORCULO – Het komt zelden voor dat drie gezinsleden op een Nederlands Kampioenschap succesvol zijn. Wim en Sven en Nynke ten Dolle hebben op zaterdag 1 juli mee geschoten met Nederlands Kampioenschap luchtgeweerschieten in Arnhem op sportpark Valkhuizen.

Spannend
Nynke is voor de derde keer Nederlands Kampioen, in de klasse Dames B junioren 40 schoten. Met in de serie 407.7 punten een nieuwe Nederlands en in de finale 243.1 punten ook nieuw Nederlands record. Sven schoot mee in de Heren A junioren klasse 60 schoten. Met een serie van 581.5 punten. Daar mee kwam hij als zevende in de finale en eindigde op de zesde plaats. Wim schoot mee in de klasse luchtgeweer staand veteranen 40 schoten. Met een serie van 386.0 punten kwam hij als derde in de finale. Na een spannende finale werd Wim tweede en behaalde zo zilver.

Nynke, Sven en Wim schieten bij SSV De Berkelschutters in Borculo (SV Diabolo)

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Luchtgeweer succes voor familie Ten Dolle”

  1. Truus ten Brinke

    Gefeliciteerd allemaal, ik ben ook een keer nederlands kampioen geweest toen was het nog staand schieten bij de Eendracht haaksbergen . Ben zus van mijn overleden broer Johan Lansink. Was ook een mooie tijd.Groet Truus ten Brinke.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven