Nieuw bestuur KNBB District Berkel & Slinge

NEEDE – Afgelopen week hield het district Berkel & Slinge, onderdeel van de KNBB-vereniging Carambole, haar jaarlijkse Algemene ledenvergadering. De vergadering die heel goed bezocht was, werd gehouden bij Café-Restaurant de Olde Molle.

Extra dimensie 
De vergadering had een extra dimensie omdat de secretaris/penningmeester, de heer Henny Vaanhold, zijn functies niet meer kon bekleden. De interim-voorzitter Johan Jansink dankte de heer Vaanhold, die de functies 7 jaren bekleedde, voor zijn geweldige inzet en betrokkenheid bij het biljarten in het district. De heer Vaanhold kreeg een enveloppe met inhoud een mooie bos bloemen en luid applaus van de aanwezigen.

Vacature
Bennie Deegens, oud nationaal en internationaal bestuurder was bereid gevonden om de vacature op te vullen. Fred Kousbroek en Johan Jansink werden respectievelijk voor 2- en 1 jaar herbenoemd. De nieuwe samenstelling van het bestuur is nu als volgt:
Bennie Deegens Voorzitter/penningmeester
Johan Jansink PK-leider/ Arbiter-coördinator
Fred Kousbroek Secretaris/ledenadministratie en Wedstrijdleider.

Contributie 
Er kwam ook een opmerkelijk feit op tafel over de contributie. Het district Berkel & Slinge heeft sinds 2010 haar contributie niet hoeven te verhogen. Bijzonder in een steeds duurder wordende wereld.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuw bestuur KNBB District Berkel & Slinge”

  1. Misschien het woordje “dementie” veranderen in “dimensie”?. Wordt het verhaal iets makkelijker te lezen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven