Berkelblues Festival in Eibergen

EIBERGEN – Na het succes van vorig jaar komt het Openluchttheater Eibergen op zondag 3 september met een volgende editie van het Berkelblues Festival. Op het programma staan drie topbands: NO KING, King of the World en de Leif de Leeuw Band.

De jonge band NO KING trapt Berkelblues af met strakke blues en stevige bluesrock met funk invloeden. Het ervaren King of the World staat daarna garant voor kwalitatieve roots en rhythm & blues van de bovenste plank. De Leif de Leeuw Band sluit het festival af. Deze zesmans-formatie geniet grote bekendheid door zijn vlammende gitaarsolo’s, duellerende drummers en scheurende Hammond sounds waarbij improvisatie in verhalende songs centraal staat.

Vintagemarkt
Naast het muzikale programma is er een vintage markt met onder anderen een barbier en een bierproeverij. De poorten van het Openluchttheater Eibergen gaan om 13.30 uur open. Het festival duurt tot 20.00 uur. In de voorverkoop bedraagt de entreeprijs € 22,50 euro, kaarten aan de kassa kosten € 25,00 euro.

Voor meer informatie zie: www.openluchttheatereibergen.nl

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Berkelblues Festival in Eibergen”

  1. Martinet Nijveld

    Jammer dat er nu entree geld betaald moet worden en dat was het eerste jaar niet zo. Dus voor de minder bedeelde mens is er geen plezier want die kan er niet aan me doen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven