Dames Kerkemeijer Gemini beginnen oefencampagne voor nieuwe competitie in eigen hal

BORCULO – Na een aantal trainingen worden zondag 27 augustus de eerste oefenwedstrijden gespeeld in sporthal ’t Timpke. Dit ter voorbereiding op de volleybalcompetitie 2023-2024. Dames 1, met hun nieuwe trainer Tjarko Muis en enkele nieuwespeelsters, speelt dan een vijfkamp op 2 velden. Tegenstanders zijn uit Duitsland de TV Gladbeck en Tus Herten, beide spelend in de Regionalliga West, de studenten van het Enschedese Harambee 1 dat speelt in de 3e divisie en Seesing Flex Longa ’59 1 uit Lichtenvoorde, een tegenstander die de dames ook in de competitie in de 2e divisie tegenkomen De eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur, waarna  elk heel uur de volgende wedstrijden staan gepland.

Verjongd
Dames 2, dat speelt in de 1e klasse, is een nieuw samengesteld
en sterk verjongd team met speelstersuit Dames 2 van vorig seizoen en dames uit het toen zeer succesvolle A-jeugdteam. Naast presteren is ook de verdere ontwikkeling van de individuele speelsters en daarmee ook het team een doel. Trainer Gerrit de Boer ontvangt met zijn team voor een driekamp Elite/Dynamo 2 uit Neede en DIOS 2 uit Dinxperlo. Op het 3e veld beginnen de wedstrijden van 3 sets om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Beide teams willen zich die middag goed presenteren aan hopelijk veel publiek zodat zij hen dan ook tijdens de competitie zullen komen ondersteunen.  

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven