Koopjesmarkt en kinderrommelmarkt (er zijn nog plekjes)in Eibergen


EIBERGEN – Zaterdag 19 augustus is er in Eibergen weer de Koopjesmarkt met daarbij een kinderrommelmarkt. Voor de rommelmarkt zijn nog een paar plekjes vrij voor de kinderen, aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Geef naam en leeftijd van het kind door. Deelname kost €1,50 pp en is incl wat te drinken en wat lekkers. De kinderrommelmarkt duurt van 13:–16:00 en is op de Brink en in de Kluiversgang. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag middag, daarna worden de plekjes ingedeeld.

Er is deze dag nog veel meer leuks te doen in het centrum van Eibergen. Je kan er koopjes scoren bij de winkels (restanten verkoop, acties en aanbiedingen), en lekker snuffelen op de kleedjes van de kinderen naar b.v. speelgoed, of nieuwe schoentjes voor de kinderen. Van 13:00 tot 16:30 uur is er korenmiddag op het plein lekker genieten van liedjes van toen van nu in Nederlands, Duits en dialect, er staan stoelen en bankjes klaar om rustig te komen luisteren en misschien ook wat mee te zingen?. Ook is er een groot springkussen op het plein voor de kinderen.

Kortom een prima dagje uit! Je kan ook nog even bij museum De Scheper het plein op lopen daar zijn diverse oude ambachten te zien.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Koopjesmarkt en kinderrommelmarkt (er zijn nog plekjes)in Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven