Straatversiering Lochemseweg in Borculo al vernield

LBORCULO – Borculo viert dit weekend haar jaarlijkse Septemberfeest. Onderdeel van dit feest is de verlichtingsroute. Deelnemers kunnen met de auto een route volgen langs prachtig verlichte tuinen, verlichte objecten en straatversiering. Elk jaar is er ook weer de ergernis over het vernielen van deze versiering. Ook dit jaar is het raak, zelfs al op de eerste avond. De versiering van de Lochemseweg stond nog maar amper of is ook al weer stuk. Hieronder de Facebookpost van de Lochemseweg: 

“In Lochemseweg Borculo — Zo moeilijk,😡😡😡

Weken van voorbereiding gaat er aan vooraf. Maandagmorgen starten de werkzaamheden aan de straat met het opbouwen van de verlichtingspaal, gisteren van 10:00 tot 21:00 zijn bewoners van de Buurtvereniging Lochemseweg druk om de Straatversiering er weer op en top uit te laten zien.
En dan kom JIJ langs.

JIJ die dit waarschijnlijk niet kan waarderen,
JIJ die waarschijnlijk een pesthumeur had,
JIJ die het nodig vond om je af te reageren,
JIJ die niet van andermans spullen kan blijven.

WIJ zijn BOOS 😡 en vinden het jammer dat het jaarlijkse feest van Septemberfeest Borculo zo moet beginnen”.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Straatversiering Lochemseweg in Borculo al vernield”

 1. Wat een stumpers die zoiets doen!!!!
  Mochten de daders gevonden worden aangifte doen bij de politie en flink straffen + schade laten betalen.

 2. Wat verdrietig, de versiering van de September feesten is altijd iets om naar uit te kijken.

 3. Niet te geloven wat erg 😔 die dit gedaan heeft blijf met JOU POTEN van andermans spul af. Hoop dat ze jou vinden en je gestraft word keihard.

 4. Even anders! Ik richt me enkel tot de dader(s) dus:
  Hé sufferd, ben je nu blij! Gelukkig en vrolijk dat jij deze spullen hebt vernield? Had je nu een prettige afsluiting van een voor jouw kennelijk frustrerende avond?
  Waarschijnlijk onder invloed van wat dan ook, heb jij het plezier en een mooie traditie van velen, deels onderuit getrapt. Letterlijk! Wees een vent/dame en vergoedt de schade aan de buurt. Desnoods anoniem met een kort briefje “Van de vernieler”! Waarschijnlijk ben je met tweehonderd euro (€ 200,=) een heel eind. Het verlicht jouw gemoed en je hart. Bovendien: ooit wordt je ontmaskerd! Echt waar: je verspreekt je een keer of in overmoed zeg je het gewoon. Dat “kapot maken” blijft dán 100% aan je kleven. Nu kun je het nog redelijk oplossen.
  Welgemeend: gewoon doen. Dat lucht op, ook als je het anoniem doet. Het is helemaal jouw beslissing. 👏✔

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven