Bibliotheek helpt met loopbaanontwikkeling

BERKELLAND – Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek Oost-Achterhoek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 12 workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met JobOn. De grotendeels online activiteiten bieden inspiratie voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. Onderwerpen als mentale veerkracht, netwerken, storytelling en Werkgeluk komen aan bod.

12 activiteiten
Het aanbod bestaat uit 11 online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en 1 live workshop in de bibliotheek. Het programma vindt plaats in de periode van 13 september t/m 24 november. De activiteiten duren maximaal 2 uur, zijn voor de deelnemers kosteloos te volgen en worden georganiseerd en begeleid door sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn.

Online bijeenkomsten
De thema’s die aan de orde komen tijdens de online bijeenkomsten zijn bijvoorbeeld: het ontdekken van je droombaan, netwerken werken aan je mentale veerkracht, het ontdekken van je talenten, persoonlijke ontwikkeling, storytelling, de voorstelpitch, werkgeluk en er zijn een aantal loopbaanspreekuren. De spreekuren zijn bedoeld voor iedereen die vragen heeft tijdens hun zoektocht naar een passende baan.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden op www.oostachterhoek.nl/jobon of in één van de bibliotheken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven