Bridgeclub De Muralt weer van start; binnenkort ook met cursus

BORCULO – De Borculose bridgeclub De Muralt had vorige week weer de eerste zitting. Afgelopen donderdagavond werd bij De Muralt  bij ‘t Dommerholt de eerste zitting van de eerste ronde gespeeld. In de A-lijn deden zeven paren mee en in de B-lijn waren dat er acht.

In de A-lijn was de eerste plaats voor Anne-Lou Geessinck & Willemien van Uhm met 62,50 procent. De gedeelde tweede plaats werd bekleed door Niek Helle & Herman Schutten en Marietje Asschert & Joke Bruil met 60,00 procent.

In de B-lijn waren Hans Kraaijenvanger & Annie Ribbers met 60,14 procent op de derde plaats terechtgekomen. En was de tweede plaats voor Annemarie Hulshof & Lina Valkenburg met 60,42 procent. Op de eerste plaats eindigden Huib Vreugdenhil & Coby van der Zijden.

De Muralt houdt bridgecursus voor beginners
Bij de Borculose bridgeclub worden ook cursussen verzorgd. De Muralt nodigt belangstellenden uit voor een beginnerscursus bridgen. “Bridge is het leukste kaartspel ter wereld en ook nog een denksport. Je traint je hersenen en geheugen. Je ontmoet er mensen en vindt er veel gezelligheid”. Zo zegt de club.

Het is waar; het spel vereist concentratie, logisch denken, geheugen en goede samenwerking tussen partners. Het spel wordt gespeeld met,  per tafel, vier personen.

Bij voldoende belangstelling start deze cursus op woensdag 4 oktober bij ijsboerderij ‘t Dommerholt. Bridgeclub de Muralt organiseert deze cursus gezamenlijk met een gediplomeerd bridgedocent.

Neem voor meer informatie contact op met René Ammerant tel. 06-45748461 of mail naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven