Geslaagde pannekoekenmiddag bij Zonnebloem Eibergen

EIBERGEN – 56 gasten van de Zonnebloem Eibergen kwamen op zaterdagmiddag 16 september bij elkaar om een gezellige middag te beleven met gezellige accordeonmuziek door Clara Stoteler.


Genieten
Daarbij kon men genieten van heerlijke pannenkoeken gebakken door de vrijwilligers die in hoog tempo doorbakten. De vrijwilligers brachten de pannenkoeken rond, naturel, met spek of met appel en rozijnen. Er werd heerlijk gesmuld en als afsluiting een heerlijk ijsje. Natuurlijk werd er tijdens deze middag gezellig bij gekletst.

Kantine 
De middag vond plaats in de kantine van Camping den Borg in Rekken. Alle gasten konden een ritje maken met treintje van Camping den Borg op de heen of terugweg naar Rekken. Ook de Buurtbus van Arriva heeft zich ingezet om alle gasten te vervoeren. Het was een hele gezellige middag met veel muziek, gezelligheid en lekkere pannenkoeken, waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging.

Beperking
De Zonnebloem is er al ruim 70 jaar voor mensen met een fysieke beperking voor wie dagelijkse zaken niet vanzelfsprekend zijn. “Onze vrijwilligers laten zien dat er veel mogelijk is. Er kan zoveel meer dan je denkt!”.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Geslaagde pannekoekenmiddag bij Zonnebloem Eibergen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven