Ontdek de Pracht van Planten op Kwekerij Heutinck in Borculo

BORCULO – Vaste planten liefhebbers opgelet! Op 15 en 16 september 2023 nodigen Kwekerij Heutinck, en KwaliteitsPlanten.nl in Borculo je van harte uit om hun betoverende wereld van vaste planten te ontdekken tijdens hun open dagen. Gelegen aan de Wessel van Eylllaan 3, verwelkomt Kwekerij Heutinck je tussen 10:00 en 16:00 uur voor een gezellige ervaring in de groene oase van Borculo.

Een Blik Achter de Schermen
Tijdens deze open dagen krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij Kwekerij Heutinck. Laat je meenemen op inspirerende rondleidingen door gepassioneerde medewerkers van de kwekerij, die je graag alles willen vertellen over hun vak en hun liefde voor planten. Dit is een unieke gelegenheid om meer te leren over het kweken van vaste planten en hoe de experts van Kwekerij Heutinck ervoor zorgen dat elke plant de best mogelijke zorg krijgt.

Duizenden Soorten Planten
Kwekerij Heutinck is trots op het kweken van maar liefst 6.000 verschillende soorten planten. Deze diversiteit maakt het tot een waar paradijs voor liefhebbers van flora. Of je nu een fervent tuinier bent of gewoon geniet van de schoonheid van planten, er is voor ieder wat moois te vinden. De kwekerij voorziet groothandel, tuincentra en webshops van hoogwaardige planten die de perfecte aanvulling zijn op iedere tuin.


KwaliteitsPlanten.nl : Online Plantenparadijs
Voor degenen die niet persoonlijk kunnen deelnemen aan de open dagen, heeft Kwekerij Heutinck ook een online winkel genaamd KwaliteitsPlanten.nl. Hier kun je een selectie van ongeveer 3.000 verschillende planten vinden en bestellen. Deze webshop biedt een handige manier om toegang te krijgen tot de prachtige planten van Kwekerij Heutinck, zodat je jouw tuin of huis kunt verfraaien vaste tuinplanten!
Dus, noteer de data in je agenda: 15 en 16 september 2023, tussen 10:00 en 16:00 uur, Kwekerij Heutinck, Wessel van Eylllaan 3, Borculo. “Kom en ontdek de betoverende wereld van vaste tuinplanten en de passie van de mensen die ervoor zorgen dat deze flora in volle bloei staat. We hopen je daar te zien en samen van al het groen te genieten!”. Zo zegt de familie Heutinck.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Ontdek de Pracht van Planten op Kwekerij Heutinck in Borculo”

  1. Beste Thea,

    U kunt tijdens de open dagen ook planten kopen 🙂 Wij hebben ene paar duizend soorten vaste planten in Borculo staan, maar we zorgen ook dat er een selectie planten van onze andere locaties in Borculo aanwezig zal zijn tijdens de open dagen.

    Wij verkopen ook Chrysanthemum zolang wij ze beschikbaar hebben in de webwinkel. Momenteel zijn dat 2 soorten tuin Chrysanten maar de voorraad en soorten wisselen van dag tot dag. Wilt u zeker weten dat uw plant aanwezig is tijdens de open dag dan kunt u ze het beste bestellen via de webshop en daarbij kiezen voor ‘afhalen in Borculo’. Dan zorgen wij dat de planten aanwezig zijn tijdens de open dag.

    Vriendelijke groet,
    Team KwaliteitsPlanten.nl en het team van Kwekerij Heutinck

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven