Straatversiering Geestersebinneweg in Borculo vernield

BORCULO – Een tweede buurt is tijdens het Borculose Septemberfeest de dupe geworden van vandalen. Nadat van woensdag op donderdagnacht de straatversiering van de Lochemseweg het moest ontgelden, viel die oneervolle beurt afgelopen nacht aan de Geestersebinnenweg. Jaarlijks kampt de Borculose verlichtingsroute met vernielingen. De route zelf is vanavond nog te rijden.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Straatversiering Geestersebinneweg in Borculo vernield”

  1. Dit soort vandalisme (stumpers)zorgt ervoor dat buurten nog een keer besluiten geen straatversiering meer te plaatsen.

  2. Het zijn gewoon een stelletje gekken die dat doen stelletje sukkels en doe aangifte laat ze op pakken en goed afstraffen meld plicht op politie Bureau en volgend jaar met september feest vast zetten dan leren ze snel af
    Groeten toon tjallinks

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven