Stuur je huisdier foto in en maak kans op leuke prijzen

BERKELLAND – In de september editie van onze maandkrant Nieuws uit Berkelland hebben we aandacht besteed aan Dierendag. Op deze pagina kregen onze lezers ook de kans om een leuke prijs te winnen, door de leukste/grappigste/mooiste foto van jouw huisdier in te sturen. Van alle inzendingen kiezen we een winnaar die kans maakt op:

– Waardebon voor een gratis les bij Wijzer over je hond
of
– Cadeaubon ter waarde van € 25,- van Dierenspeciaalzaak Alles voor je Dier


Stuur je foto voor 3 oktober in naar [email protected]

Woensdag 4 oktober is het weer Dierendag
Wat ooit bedoeld was om vooral dieren die het minder makkelijk hebben wat extra aandacht te geven, is inmiddels een echte feestdag geworden voor alle dieren. Sindsdien halen veel mensen alles uit de kast om een waar feestje te vieren met hun huisdier(en). Ze krijgen een lekker kluifje, een nieuw speelgoed of kussen. Altijd leuk om je huisdier te verwennen nietwaar? Al zullen veel dierenliefhebbers zeggen dat het voor hun huisdier iedere dag dierendag is.

Feest voor dieren
In principe moet je altijd goed zijn voor je huisdier. Echter op 4 oktober mag je de hond, kat of konijn wat extra aandacht geven. Aaien, knuffelen en met het dier spelen doen we natuurlijk al elke dag. Maar op dierendag geven we de hond of kat wat meer aandacht. Lekker een extra lange wandeling maken in de bossen met je viervoeter. De poes kan op deze dag een keertje goed worden geborsteld. Dit is als een massage voor de kat. Aandacht is echter het allerbelangrijkste voor een dier, en ook nog eens stukken gezonder dan koekjes en snoepjes. Zorg vooral op dierendag voor heerlijke genietmomenten voor mens en dier!

Lekker het bos in
Het is nu officieel najaar geworden, en daarmee is de herfst aangebroken. Een periode om heerlijke wandelingen in het bos te maken. Tussen de herfstbladeren snuffelen is voor je hond natuurlijk geweldig. Maar let goed op dat ook nu jouw hond niets van de grond op eet. Verschillende paddenstoelen, noten, vruchten en zaden kunnen voor vergiftiging of verstopping zorgen. Wist je bijvoorbeeld dat eikels en eikenbladeren giftig zijn voor onze huisdieren?

Mag jouw hond weleens kiezen?
Onze honden doen heel vaak iets wat wij van ze vragen. Ze zijn de hele dag afhankelijk van wanneer wij tijd hebben en welke kant wij op willen tijdens de wandeling. Ik daag je uit om jouw hond eens een keer een route te laten bepalen tijdens de wandeling. Wandel bij voorkeur eens met een lange lijn en kijk eens wat voor route jouw hond kiest. Zijn er dingen die je opvallen? Zoekt jouw hond graag de drukte op of zie je juist dat hij liever een rustige route kiest. Geef jouw hond eens de keuze tijdens dierendag! Nog leuker is het natuurlijk om dit vaker te doen. 

Wijzer over je hond hondentraining

Feestweek bij Dierenspeciaalzaak Alles Voor Je Dier in Eibergen en Groenlo
Op woensdag 4 oktober is het dierendag en daarom vieren wij de hele week feest.De Dierendag feestweek is van Zaterdag 30 september 2023 tot en met zaterdag 7 oktober 2023. Wij hebben de hele feestweek leuke aanbiedingen en acties in onze winkels. Kom jij ook gezellig met je huisdier op de foto? Op zaterdag 30 september is de dierenfotograaf op de locatie in Groenlo. De dierenfotograaf is vanaf 14:00 uur 17:00 uur aanwezig. Op woensdag 4 oktober is de dierenfotograaf in Eibergen. Wil jij nog een mooie foto van je huisdier? De dierenfotograaf is vanaf 13:00 uur – 17:00 uur bij ons in de winkel. Dierenspeciaalzaak Alles Voor Je Dier in Eibergen en Groenlo is het “natuurlijk’’ elke dag dierendag.

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Stuur je huisdier foto in en maak kans op leuke prijzen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven