Vertelconcert van Borchländer Musikanten en Hisvebo

BORCULO – De najaars-bijeenkomst van de Historische Vereniging Borculo is dit jaar een vertelconcert over en door de Borchländer Musikanten die ook nog eens dit jaar 75 jaar bestaan. Als muzikant hebben ze veel meegemaakt tijdens de vaste optredens in verschillende plaatsen, maar ook tijdens verschillende buitenlandse reizen. Ook waren er naamsveranderingen en kostuum aanpassingen. Steeds weer op pad, en steeds weer muziek maken om mensen te vermaken, en natuurlijk ook omdat ze het gewoon zelf graag doen. Zo schreven ze voor enkele nummers ook eigen teksten. Ongetwijfeld dat die deze avond ook voorbij komen.

Geschiedenis
Hoe die geschiedenis precies in elkaar zit leggen we niet alleen ter plaatse uit, maar ook in een artikel in de Borklose Maote. Het eerste nummer van uitgave 61 hopen we hier aan te kunnen bieden. Het beloofd een leuke avond te worden waar de lange historie wordt afgewisseld met veel muziek. Het is georganiseerd voor leden van de Hisvebo en voor de Vriendenclub Borchländer Musikanten, maar ook niet leden van beide verenigingen hebben gratis toegang. Een avond om niet voorbij te laten gaan. Vrijdag 3 november aanvang 19.30 uur (zaal is om 19.00 uur open) Muziekcentrum. Haarloseweg 7, 7271 BV Borculo

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven