Eibergen opdreef tijdens 6e AKF klootschietcompetitie in Barchem

BERKELLAND – Na de 6e competitiewedstrijd is de voorsprong van Klein Dochteren met 4 schoten geslonken in de 1e klasse. De koploper kreeg een tikje van vervolger Zwolle op het parkoers in Barchem. Eibergen verkleinde de achterstand op ’t Broek 2 (Ruurlo) en is dit team op 1 schot genaderd.

Regen
Door de regen waren de omstandigheden zwaar. Doorweekte bermen en volle sloten zorgden voor enig oponthoud. Zwolle 1 wist met een prima score van 57 schoten op het bijna 6 km. lange parcours in Barchem de voorsprong te verkleinen op koploper Klein Dochteren. Het team uit Lochem scoorde 61 schoten en behaalde slechts de 3e plaats. Het verschil is nog steeds ruim met 16 schoten halverwege de competitie. Eibergen haakte dit weekend prima aan en met 59 schoten werden zij tweede deze editie. ‘t Broek (Ruurlo) behaalde een score van 62 schoten moesten wat toegeven op de koplopers en werden slechts 5e aangezien Zwolle 2 net wat meer meters had dan de heren uit Ruurlo. ’t Broek 2 volgde goed met 63 schoten. Onderlingen 1 stelde iets teleur met 67 schoten en een 7e plaats. Respelhoek 1 bleef het team van klein Dochteren 2 voor met 69 schoten om 71 schoten. Dijkhoek sloot de rij in de eerste klasse met 74 schoten.

Tweede klasse 
Koploper Onderlingen 2 maakte in de 2e klasse geen fouten en werd met 69 schoten winnaar. Thuisploeg Heksenkring was tot ruim halverwege goed op dreef tegen ’t Broek 3. Echter geluk hadden de mannen uit Barchem in het tweede deel van de wedstrijd totaal niet. Met een score van 77 schoten werd men 4e achter directe tegenstander ’t Broek 3 dat met 72 schoten 3e werd. Over 14 dagen gaan de teams naar Warnsveld.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eibergen opdreef tijdens 6e AKF klootschietcompetitie in Barchem”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven