Meedenken over regenbooggemeente Berkelland? Meld je aan!

BERKELLAND – De gemeente Berkelland is een regenbooggemeente. Een gemeente waarin iedereen erbij hoort, zonder te letten op geslacht, gender, geaardheid, afkomst of religie. Wil jij meedenken over inclusie in Berkelland? Meld je dan aan voor de klankbordgroep.

Inclusiever
“In de klankbordgroep wisselen we uit wat er al gebeurt en wat er nog nodig is om Berkelland steeds inclusiever te maken”. Laat een woordvoerder van de gemeente weten. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 30 november van 15.30 tot 17.00 uur in het gemeentehuis in Borculo. Aanmelden kan bij Anita Delsing: [email protected].

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Meedenken over regenbooggemeente Berkelland? Meld je aan!”

  1. Ze moeten per direct ophouden met deze gender waanzin. Geen inwoner van de gemeente Berkelland heeft hier om gevraagd om deze woke propaganda. Verspilling van Belasting geld volgensmij zijn er wel belangrijkere zaken waar de gemeente zich bezig mee zou moeten houden.

  2. Wat een goed initiatief van Berkelland.
    Even ook een andere “woke” kwestie: wanneer verdwijnen de zwarte pieten nu eens eindelijk uit de Sinterklaasintochten in Berkelland??? Zover lopen we toch niet achter de feiten aan hier dat we ze de komende weken opnieuw gaan tegenkomen, zonder gêne?

  3. Daar word wel geld aan uit geven maar om een keer iets voor pleegouders te doen daar is geen geld voor vind ik eigenlijk ook wel vreemd een bedankje van de gemeente kan er niet eens af maar wel regenboog vlaggen dat kost niks zeker

  4. Helemaal eens met Walter
    Blijf gewoon de zwarte pieten handhaven ,het is een traditie die moet blijven

  5. Waarom zoveel aandacht en schaarse middelen voor woke-zaken? Er zijn wel nuttiger doelen te bedenken!!
    En willen de mensen die woke-gedachtengoed voorleven wel op het podium gehesen worden? Het lijkt vooral een minderheid met activistische inslag te zijn die het podium zoekt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven