Proefvaart Berkelschippers “De Jappe” onder de nieuwe brug door in de Burg. Bloemersstraat

BORCULO- De Berkelschippers afdeling Borculo hebben dinsdag j.l. een proefvaart gemaakt met de boot ” De Jappe” onder de nieuwe brug door in de Burg. Bloemersstraat.

Centrum
De schippers zijn zeer blij met deze nieuwe mogelijkheid om richting het centrum te varen. Jarenlang was dit een grote wens van de Stichting Berkelzomp. We zijn zeer ingenomen dat dit gerealiseerd is in combinatie met de renovatie van riolering, leidingen en nieuw asfalt in de Burg. Bloemersstraat.

Aanwinst
Het is een zeer mooie brug geworden wat een aanwinst voor Berkelstad Borculo is. De brug nabij de Careaz is ook verhoogd en vernieuwd. Tevens zijn erop diverse plekken in Borculo werkzaamheden aan de gang die Borculo nog beter op de kaart zet. De onderdoorgangen van de bruggen biedt TIB/VVV en Berkelschippers de mogelijkheid om extra arrangementen te maken en uit te breiden voor onze stad Borculo.

Foto: Han te Brinke

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Proefvaart Berkelschippers “De Jappe” onder de nieuwe brug door in de Burg. Bloemersstraat”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven