Winterdag bij Museum De Lebbenbrugge in Borculo

BORCULO – Kom zondag 10 december naar Museum De Lebbenbrugge voor onze traditionele winterdag met natuurwandeling begeleid door een gids van het IVN.

Winterdag: Van 13.00 uur tot 17.00 uur. Toegang gratis
Met sfeervolle en traditionele muziek van de midwinterhoornblazers en een fagotgroep, ambachtelijke producten en heerlijkheden als vers krentenbrood uit de houtgestookte oven, kniepertjes, oliebollen en glühwein, met oude ambachten en sfeervolle lampjes en vuurkorven, en elk heel uur een mooi winter- en kerstverhaal in het museum zelf.

Wandeling
Natuurwandeling; Start 11.00 uur, €2,- p.p., dit is inclusief een kopje koffie of thee. Om aan te melden voor de wandeling stuurt u vóór 10 dec. een mail naar: [email protected]. Voor wie het prachtige aangrenzende natuurgebied wil ontdekken en er lekker op uit wil gaan, start er voorafgaand aan de midwintermiddag om 11.00 uur een wandeling door het prachtige Natura 2000-gebied het Stelkampsveld. Deze wandeling wordt begeleid door een IVN-gids die u meeneemt over onbekende paden en die bijzonderheden zal vertellen over de ontwikkeling van en de flora en fauna in dit bijzonder mooie gebied.

Het belooft dus weer een mooie dag te worden die je niet wil missen, kom je ook?

Zie ook: https://www.lebbenbrugge.nl/nieuws-en-activiteitenagenda

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Winterdag bij Museum De Lebbenbrugge in Borculo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven