Achterhoeks Metalfest op 18 mei 2024 in Eibergen


EIBERGEN –  Vandaag start de vrije verkoop van de kaarten van “Tribute to the BEE GEES”. Vanaf aanstaande zaterdag 9 december om 10.00 uur zijn kaarten te koop voor een heel ander genre; het jaarlijkse Achterhoeks metalfest (AMF). Op zaterdag 18 mei 2024 is het weer zover, de zevende editie van dit festival. Op dit moment zijn vier van de vijf bands bekend, op maandag 4 december volgt in de middag de laatste naam.

Klassiekers
De headliner is een oude bekende. De hardrock legendes van Vengeance stonden in 1987 al op Metal Attack in Eibergen en keren nu terug om hun 40-jarig jubileum als band te vieren. Reken dus op een set vol klassiekers. Het evenement wordt afgetrapt door Cannibalistic Sqvirrel uit Doetinchem. Deze Achterhoekse herriemachine staat garant voor een beukende portie metal, met invloeden uit onder meer punk en black metal.

Vakmanschap
Daarnaast zullen ook de psychedelische stonerhelden van Bismut uit Nijmegen hun kunsten laten zien. Verwacht hier muzikaal vakmanschap, variërend van stonerrock tot metal, inclusief een gezonde portie improvisatie. Tot slot nog een bijzondere band. Confess is opgericht in Teheran, Iran en opereert tegenwoordig vanuit Noorwegen. De oprichters van de band hebben in Iran vastgezeten, puur omdat ze in een metalband speelden. Na hun vlucht naar Noorwegen hebben ze hun passie kunnen voortzetten en ze zullen Eibergen trakteren op death metal met een flinke groove.

De kaarten zijn te koop via de website www.openluchttheatereibergen.nl. In de voorverkoop kosten de kaarten €22,50.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Achterhoeks Metalfest op 18 mei 2024 in Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven