Berkellandse Nieuwjaarsduik 2024 in de Hambroekplas

BERKELLAND – Ook in 2024 organiseert de Stichting Promotie Borculo weer de Nieuwjaarsduik in de Hambroekplas in Borculo. Het is de bedoeling dat deelnemers
Op maandag 1 januari 2024 vanaf 13.30 uur verzamelen. De Nieuwjaarsduik zal echt starten om 14.00 uur.

Herindeling
Al vanaf de nieuwe gemeente Berkelland – na de gemeentelijke herindeling vanaf 2005 – is gestart met de Nieuwjaarsduik. “We doken destijds letterlijk de nieuwe gemeente Berkelland in, met het bekende t-shirt met de opdruk van de gemeente”. Legt de organisatie uit. “Alle deelnemers krijgen elk jaar zo’n t-shirt, dit keer met het jaartal 2024 erop. Ze krijgen ook een lekkere warme Unox muts. Natuurlijk is er na afloop van de duik weer heerlijke Unox erwtensoep”.

Kleedruimte
Ook dit keer zijn er weer vrachtwagens die als kleedruimte kunnen worden benut. Ze worden beschikbaar gesteld door Schuurman Schoenen. Voor de muzikale aankleding wordt weer gezorgd door Arjan Schuurman. Voor noodgevallen is Duikteam Dive For Fun paraat. De leden van Dive For Fun hopen van harte dat ze alleen een oefenbijeenkomst hebben en dat er niemand in nood komt, zoals gelukkig ook nog nooit is gebeurd. Mocht de recreatieplas onverhoopt bevroren zijn, dan zal de Nieuwjaarsduik worden afgelast. Houd daarom het nieuws in de gaten!

De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig en vooral gezond 2024 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen. “We gaan ervan uit, dat de Nieuwjaarsduik 2024 door kan gaan!
Verfrissender kan het nieuwe jaar niet beginnen!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven